Café

ÖPPETTIDER


Vi har nu stängt för säsongen.


Den 16e December har vi julöppet 


Då erbjuder vi massor med goda, varma och trevliga JULKLAPPAR


VÄLKOMNA!


Café med eget bageri och gårdsbutik


Gräs till mjölk och jord till bord! Följ kedjan och ta del av slutresultatet i vårt café och bageri. Vi  har ett utbud av våra hembakade favoriter, en del har en permanent plats medan andra bara bakas när det är säsong. Du kan äta glass gjord av vår egen mjölk och efteråt klappa på kossan som gett oss den. Mjölk, liksom alla andra råvaror, har blivit anonyma. Vi vill ändra på det.


Sitt inomhus i vår lantligt romantiskt inredda servering, eller utomhus med utsikt över lekplatsen. På gården, i anslutning till caféet, finns ett område där fantasin får löpa amok. En sandhög som bara väntar på att få vara en del i skapandet av nya världar och en höborg där man kan få utlopp för allt spring som bor i benen.


Om du inte har tid att stanna och fika eller om något gav mersmak så kan du såklart köpa med dig hem. Vi bakar även på beställning. Om det så gäller tvåhundra kilo bröd eller bara en väldigt god födelsedagstårta eller ostkaka, hör av dig så löser vi det.


Vill du komma hit med din förening eller fira en födelsedag så går det naturligtvis bra. Hör av dig till oss för information och bokning.

Beställning, bokning eller frågor

070 665 31 31 

cafe@rugstorp.com