Boende

Bo på Lantgård


Du är välkommen att bo hos oss året runt. Huset vi hyr ut ligger på andra sidan vägen mitt emot gården. Det är ett tvåvåningshus med Astrid Lindgren-känsla, byggt på 1880-talet och renoverat med lantlig charm och dagens bekvämligheter. Det finns fem rum och kök och åtta bäddar, varav en dubbelsäng. För de små besökarna finns både spjälsäng och barnstol. I köket finns både micro och diskmaskin. Du kan välja att slå dig ner vid barbordet i köket för en snabbfika eller avnjuta dina måltider i den kombinerade matsalen och tv-rummet. Toalett och dusch finns i anslutning till tvättstugan. Vi kan även erbjuda frukost.


Som gäst hos oss kan du fördriva tiden på många sätt. Vi erbjuder dig chansen att komma "backstage"och se hur livet är på ett vanligt svenskt lantbruk. Se hur mjölken som du dricker blir till, vara med fåren i hagen eller kalvarna på grönbetet.


Vi, är familjen Ingeli & Örjan Ivansson med våra barn. Emma, Oscar, Victor, Emil och Jonna. Under din tid här hos oss kan du alltid fråga och vara nyfiken. Vi lovar att göra vårt bästa att svara på dom . Allt har vi inte svaret på men kanske tillräckligt mycket för att stilla din nyfikenhet om livet på landet.


Ställplatser

Vi har 5 ställplatser på gården. 150:-/dygn med el.

Copyright Rugstorps Lantgård | Gilla oss på facebook | Klappa en katt om dagen